|
Nu esti logat.
O problema mai...ciudata :">#1 2008-06-30 17:57:47O problema mai...ciudata :">Mai fetelor am o problema: eu sunt mai grasutza si din cauza asta in partea de deasupra genunchilor mi se ating coapsele. Nu ar fi nici o problema, pentru ca daca port pantaloni nu ma deranjeaza dar daca imi iau o fusta (de asta vaporoasa si alba de exemplu cum se poarta vara) mi se inroseste pielea in locul respectiv (unde mi se ating coapsele) si ma ustura in ultimul hal...stiu, e penibil dar nu stiu ce sa fac, m-am saturat sa stau numai in pantaloni. Cand e mai frig port dresuri dar acum la 40 de grade chiar nu ma incumet Before I was a mom, I didn't know the feeling of having my heart outside my body Maia Ecaterina 14.01.2014 Offline #2 2008-06-30 18:10:20
Re: O problema mai...ciudata :">eu nu pot sa imi imaginez cum... Everything will be ok in the end. If it's not ok, it's not the end. Offline #3 2008-06-30 18:10:44
Re: O problema mai...ciudata :">asa patesc si eu..doar ca eu intre picioare acolo intre pulpe...pudra de atlc cred ca ar fi o solutie. Cine rade la urma....gandeste mai incet Offline #4 2008-06-30 18:13:03
Re: O problema mai...ciudata :">...sau niste colanti ca aci: http://www.adevarul.ro/usr/imagini/2440 … tess46.jpg Offline #5 2008-06-30 18:13:05
Re: O problema mai...ciudata :">inteleg ce vrei sa spui...si mamei i se intampla acelasi lucru...dar ea si'a cumparat niste pantaloni scurti din dres sau ceva de genu' si ii poarta pe sub fuste...si ii e mult mai bine si nici nu transpira foarte tare in zona aceea...altceva nush ce sa'ti zic. Tu nu vezi...paradisul meu e acelasi cu al tau .....dar tu te joci de'a Dumnezeu... Tu nu vezi...ca mergem toti pe un drum inchis .....si vise mor pe asfalt incins... Offline Publicitateloading...
#6 2008-06-30 18:14:59
Re: O problema mai...ciudata :">de aia nu port eu fuste Daca esti fata, citeste!!! postez aici de bligdizeala ... sau ca sa ma bag in seama copil botos cate stele verzi vezi atatia pupici iti trimit, daca nu le vezi spune si rezolvam prin 2 palme Offline #7 2008-06-30 18:16:08Re: O problema mai...ciudata :">
pai da si mie tot acolo dar nu stiam cum sa ma exprim Before I was a mom, I didn't know the feeling of having my heart outside my body Maia Ecaterina 14.01.2014 Offline #8 2008-06-30 18:29:42
Re: O problema mai...ciudata :">io raman pe ideea ca pudra de talc e solutia mai usoara decat nush ce panatloni pe sub fusta..pardon colanti Cine rade la urma....gandeste mai incet Offline #9 2008-06-30 18:33:39
Re: O problema mai...ciudata :">Alina Delia , subscriu ! Dragostea si muzica sunt cele doua aripi ale sufletului ! Offline #11 2008-06-30 18:50:01
Re: O problema mai...ciudata :">pai e antitranspiratie pudra..nu nu transpiri Cine rade la urma....gandeste mai incet Offline #12 2008-06-30 18:51:13
Re: O problema mai...ciudata :">acum am inteles si eu despre ce e vorba.. Ultima oara a fost editat de carmen_21 (2008-06-30 18:52:43) Everything will be ok in the end. If it's not ok, it's not the end. Offline #13 2008-06-30 18:52:46
Re: O problema mai...ciudata :">stiuuuu cum e moama da nu iti imaginezi cum ma fac io la mare unde pui sunca + slip ud + putin nisip cules de pe plaja daca m-ati vedea ati zice k am un bat de juma de metru intre picioare k sa stau cracanta http://d3adros3.myminicity.com/ La intrebarea "Ai facut sex vreodata cu un coleg de serviciu?" exista un raspuns sincer: "Am intretinut relatii sexuale zilnice cu seful meu direct...El ma !! la cap si pe mine ma durea in cur!" Offline #14 2008-06-30 18:54:11
Re: O problema mai...ciudata :">eu stiu ca si daca te dai cu pudra de talc poti transpira si atunci daca porti haine deschise la culoare se coloreaza in galbui de la pudra. Eu ma dadeam mai demult cu pudra de talc sub brat dupa epilat si astfel mi-am nenorocit cateva bluzite albe. Unde dragoste nu e, nimic nu e. Offline #16 2008-06-30 19:05:21
Re: O problema mai...ciudata :">o crema grasa....un timp merge apoi nu te mai iriti pt ca atunci cand transipri "iese" din piele si aluneca Ruga de magar si blestemul de curva nu se suie la cer... Offline #17 2008-06-30 21:11:03
Re: O problema mai...ciudata :">
stiu cum e am aceeasi problema cu crema nu merge,nush...eu am incercat si tot am o senzatie de disconfort...cred ca pudra de talc e mai buna...oricum,e tare nasoala senzatia My Tears Dry On Their Own Offline #18 2008-07-01 00:45:56
Re: O problema mai...ciudata :">solutia....dieta + exercitii + dieta + exercitii...si tot asa...iti garantez a in 2 luni se vede diferenta... ....Thought I never fall in love again...but ur out a perfect gentleman... Offline #19 2008-07-01 08:37:50Re: O problema mai...ciudata :">si in 2 luni trece vara si nu mai porti fusta....nu vreau sa fiu rea, dar asta nu e o solutie; daca suntem mai plinute asta este nu toata lumea poate in 2 luni sa dea jos. wildhoney, eu vara port numai fuste si pana nu demult ma opaream si ma inroseam si mi se facea rana acolo. pana am descoperit ca daca aplic deodorant/antiperspirant solid e super ok. nu transpiri deloc si chiar daca se "freaca" picioarele nu se intampla nimic. pudra de talc nu e la fel de eficienta. eu daca pun pudra de talc transpir si se fac cocoloase de pudra...incearca cum ti-am spus si sunt sigura ca o sa fie mai bine Ultima oara a fost editat de corii (2008-07-01 08:38:51) Cu zambetul pe buze... Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|